Die 3D-Produktansicht benötigt einen aktuellen Flash Player und JavaScript.
Bitte installieren Sie den Flash Player und aktivieren Sie JavaScript, um die 3D-Produktansicht genießen zu können.

Sustav profila Streamline

Izvrstan izbor za sve koji znaju cijeniti udobnost stanovanja. Atraktivni prozorski profil nije samo vrhunac prozorskog dizajna već također pruža udobnost te značajno smanjuje potrošnu energije.

Moderna prozorska tehnika sa 5- ili 7- komornim sustavom, 76 mm dubinom ugradnje i dvije brtve jamči optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju te visoku sigurnost, sve što Vam je potrebno kako biste se dobo osjećali. Izvanredno otporni na vremenske utjecaje i lagani za održavanje, Salamander PVC prozori postavljaju u području dugotrajnosti i lakoće održavanja nove standarde.

Područje primjene:

zaokretni, otklopni, zaokretno-otklopni prozor, ulazna ili PSK vrata

Tehnički podaci:

7-komorni profil: Uf = 1,2 W/m²K

5-komorni profil: Uf = 1,3 W/m²K

Zvučna izolacija do 47 dB

Protuprovalna zaštita do WK 2

Kratki pregled:

Velika dubina utora omogućava ugradnju svih vrsta stakala; izolacijska, sigurnosna, zvučno-izolacijska i specijalna stakla.

Veliko čelično ojačanje jamči visoku stabilnost PVC prozora

Klasični elegantan izgled zahvaljujući klasičnoj elegantnoj optici

Iznimno lagan za održavanje i otporan na vremenske utjecaje zahvaljujući kvalitetnoj plastici s dobro zabrtvljenim površinama

Visokovrijedna folija omogućava širok izbor boja. Prozorski profili dostupni su u velikom izboru standardnih boja i dekora. Na zahtjev dostupne su i individualne RAL boje.

Niži troškovi energije grijanja - viša kvaliteta stanovanja zahvaljujući 5- i 7-komornom sustavu s dvije brtve koji omogućavaju izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.